Харчування у КЗ "Криштопівський ліцей"
Дата: 02.02.2022 12:30
Кількість переглядів: 69
З 1 січня КЗ «Криштопівський ліцей» запровадив оновлене меню харчування для учнів, яке розробив популярний шеф-кухар Євген Клопотенко. Це є одним із етапів реформи шкільного харчування. У раціоні дітей передбачено зменшення хлібо-булочних виробів, відмову від цукру та поступову відмову від солі. Безсумнівним плюсом є збільшення кількості овочів, фруктів та м’яса. Діти із задоволенням їдять нові для них страви. Кухар Шульга Т.Д. освоїла нові технологічні вимоги та рецепти приготування страв. Порції великі, страви смачні та апетитні на вигляд. Здобувачі освіти їдять здорову їжу, що позитивно впливатиме на їхнє здоров’я. Настрій поліпшує яскравий дизайн їдальні, який відповідає всім вимогам та стандартам.
.